Skip to main content
  • Met het oog op mogelijkheden

    Missie & Visie

    ZorgSaam Brabant is ontstaan uit hart voor het zorgen voor mensen en het idee dat we samen meer kunnen betekenen binnen de zorgverlening. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, werken op basis van gelijkwaardigheid en richten ons vooral op mogelijkheden. Door onze krachten te bundelen kunnen we passende zorg bieden aan (jong)volwassenen met uiteenlopende hulpvragen

Onze cliënten zien groeien, dat is onze winst.

Persoonlijke aandacht “korte lijntjes”

Door onze brede ervaring binnen de zorg, weten we vaak precies waar veel cliënten in onze hokjescultuur tegenaan lopen. Doordat wij altijd met korte lijntjes werken, zorgen we dat mensen geen nummers worden. Zo is er altijd wel één van ons vieren die een cliënt en zijn/haar situatie persoonlijk kent. We streven ernaar te allen tijde de persoonlijke aandacht en korte lijntjes te behouden.

Gelijkwaardigheid

Wanneer we met een hulpvraag aan de slag gaan wordt er nooit zomaar iets besloten. Bij ZorgSaam Brabant willen we dat cliënten meedenken, zodat we samen passende begeleiding kunnen vinden. We kijken niet naar welke zzp’er toevallig tijd heeft, maar zoeken altijd naar een zorgverlener met kwaliteiten die aansluiten bij de behoeften van de cliënt. Betrokkenheid > beschikbaarheid.

Wat kan je wel?

Wat kan je wel? Bij ZorgSaam Brabant kijken we verder dan de diagnose, waardoor we ook mensen die zich buiten de hokjes bevinden op weg kunnen helpen. Ook cliënten die door de regels in de zorg vaak tussen wal en schip raken, kunnen bij ons een hulpvraag indienen. We kijken dan ook niet naar de verwachtingen en ideeën van de omgeving, maar zoeken de mens achter de labels. Wie ben jij? Wat zijn je kwaliteiten? Wat zou je graag willen bereiken? Vanuit het perspectief van de cliënt kijken we naar wat er nodig is om hem/haar te laten groeien. “Mede dankzij jullie begeleiding en afstemming op hem, kan en wil mijn zoon zich blijven ontwikkelen.”

Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen ?