Wie zijn wij?

Wij zijn Karen, Charlotte, Rita en Sylvie. Vier zelfstandige zorgaanbieders die elkaar hebben gevonden in onze passie voor mensen. Het leveren van zorg-op-maat aan mensen die dit nodig hebben. Vanuit de gedachte “samen sta je sterker”, zijn wij vanaf 2010 een samenwerking aangegaan.

Wij zijn alle vier al jaren werkzaam in de zorgverlening, hebben elk onze eigen expertise en vullen elkaar hierdoor naadloos aan. Ook in de zorg die we leveren maken we hier gebruik van. We overleggen en bespreken casussen, zodat we vanuit onze eigen expertise kunnen kijken wat nodig is. Op deze manier komen we tot een zo goed mogelijke aanpak die aansluit bij de zorgvraag en behoeftes van onze cliënten.

Wij hebben een netwerk aan ZZP-ers die we inzetten in verschillende casussen. Het uitgangspunt is altijd dat er iemand wordt ingezet die relevante kennis en ervaring heeft. Ook het aansluiten bij de persoonlijkheid en hulpvraag van de client, wegen bij ons mee bij de koppeling cliënt-begeleider. 

Een grote plus van het werken met ZZP-ers is dat zij uitermate gemotiveerd zijn en van A tot Z weten hoe het in de hulpverlening werkt. Zij zijn zich ervan bewust dat het geen negen tot vijf job is en nemen hun verantwoordelijkheid.

Karen Hoefsloot

www.vioz.eu

Charlotte Hakkens

www.lotofkids.nl

Rita van den Elsen

www.gewoonuniek.com

Sylvie van Erp

www.sylvievanerp.nl