Skip to main content
  • Voor de mens achter de cliënt

    Zorgsaam Brabant

    ZorgSaam Brabant is een coöperatie die is opgericht door vier ervaren zorgverleners met een liefde voor de mens achter de cliënt. We bieden zorg-op-maat aan (jong)volwassenen met uiteenlopende hulpvragen.

Onze passie voor mensen is merkbaar in alles wat we doen.

Onze coöperatie is ontstaan uit het idee dat we nog meer voor mensen kunnen betekenen wanneer we onze krachten bundelen. Als zorgaanbieders met verschillende kwaliteiten en achtergronden, weten we elkaar niet alleen aan te vullen, maar hebben we ook de collectieve kennis om aan uiteenlopende zorgvragen te voldoen. Onze kritische en open blik zorgt dat we blijven zoeken naar mogelijkheden – buiten de hokjes en gebaande paden. Wat kun je wel?

We werken samen met een netwerk aan ervaren en gemotiveerde zzp’ers, die we zorgvuldig hebben geselecteerd. Zo kijken we niet naar wie er simpelweg ‘tijd heeft’, maar zoeken we naar iemand die bij de cliënt en de hulpvraag past. ZorgSaam Brabant is dan ook meer dan een optelsom van onze expertise.

Waarom ZorgSaam Brabant ?

Gemotiveerde zzp’ers:

We werken met een team gemotiveerde zzp’ers, die elk hun eigen expertise hebben en hierdoor breed inzetbaar zijn.

Zorg-op-maat

We kijken echt naar wie er bij de cliënt past en werken niet op basis van een ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ principe.

Korte lijntjes

We hanteren te allen tijde korte lijntjes. Het draait bij ons niet om het genereren van zoveel mogelijk cliënten, maar om betrokkenheid, persoonlijke aandacht en het leveren van de best mogelijke zorg.

Gericht op mogelijkheden

We kijken naar wat er mogelijk is voor onze cliënten, voorbij de hokjes, labels en gebaande paden. Ook kijken we graag mee met mensen die in de zorg vaak voor gesloten deuren hebben gestaan, om te zien of we iets voor hen kunnen betekenen.